Юве взе български защитник, след като се размина с Александър Колев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
08:53 / 03.01.2016
7404
Бившият защитник на Славия и Черно море Живко Атанасов ще продължи кариерата си в италианското първенство, като в понеделник ще подпише договор с третодивизионния Юве Стабия, съобщава БТА. Атанасов е бил препоръчан на клуба от българин, който е в приятелски отношения с ръководството, като преди това обаче е изкарал проби.

На 31-и декември Атанасов игра в закрита контролна игра срещу отбор от региона, като вкара единия от головете за победата с 3:1 и треньорите са решили да го ангажират. Юве Стабия е в поток С на третото ниво на италианския футбол Лега Про, но има шансове да се намеси в борбата за влизане в Серия Б.

Клубът е стабилен финансово и е искал да привлече нападателя на Ботев Александър Колев, който не влиза в плановете на новия треньор Николай Костов. Юве Стабия е предложила и трансферна сума, но футболистът е отказал офертата заради дивизията, в която се състезава Юве Стабия.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).