Емигранти цакат срещу Христолов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:00 / 27.09.2008
5706
Дори финансовата криза в САЩ не може да спре феновете на "канарчетата". Привърженици на "жълто-черните" от другата страна на Атлантика се свързали с фондацията "Бъдеще за Ботев" и обявили, че ще пращат редовно пари, ако Димитър Христолов бъде изритан от стадион "Христо Ботев". Иначе фондацията продължи да се разраства. Към нея се присъединиха още четири от сериозните фирми под тепетата.

Президентът Христолов потвърди, че има мераклии от Европа за закупуване на акциите му в Ботев. "Има такива контакти, но те са си моя работа", отсече собственикът на създадения през 1912 година клуб. Днес той ще може спокойно да гледа мача с Беласица. Причината за това е наказанието, което наложи БФС на "канарчетата". Срещата ще се проведе на празни трибуни. Въпреки това обаче агитката умуваше за различни форми на протест.

Бебе пък остави Ботев без един от основните му играчи Мауро Алегре. Аржентинецът се прибра спешно в родината си и няма да играе срещу Беласица днес. Мауро трябва да узакони новородения си син, защото няма официален брак. Детето се е появило на бял свят на 15 септември. "Мауро не си е губил времето, докато беше в Аржентина през зимната ваканция", коментираха съотборниците му.

Източник: в."Стандарт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).