Илиян Йорданов: Няма да разтрогна с Локо преди да ми платят всичко

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
17:23 / 17.12.2015
11187
Нападателят на Локомотив Пловдив Илиян Йорданов ще бъде освободен тази зима. Новината потвърди самият той за Plovdiv24.bg и допълни, че решението е на треньорския щаб, който не е останал доволен от изявите на футболиста.

"Вярно е, преди малко разговарях с Христо Крушарски и той ми съобщи, че съм освободен. Разговарял е с треньорското ръководство на Локомотив, те са му казали, че не съм това, което са очаквали от мен. Изненадан съм от решението, все още не съм мислил за бъдещето. Ще си потърся късмета в друг отбор. През лятото отказах няколко оферти, включително възможността да играя в Гърция, така че не се притеснявам", каза Йорданов за нашите читатели.

Той обаче е категоричен, че няма да разтрогне преди да е получил всички дължими суми.

"Все още не съм получил транша, който трябваше да взема при подписване на договора. Освен това от клуба ми дължат две заплати. Едва когато получа дължимите суми, ще разтрогна с Локомотив", каза още футболистът.


Виж коментарите (20)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).