Локо сложи край на негативната серия срещу Берое след 1:1 на "Лаута"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
18:06 / 13.12.2015
8010
Локомотив завърши годината с равенство. "Черно-белите" завършиха 1:1 с Берое на стадион "Локомотив" в мач от 20-ия кръг на "А" група. С този двубой приключи есенният дял в българския футбол.

"Смърфовете" пропиляха два страхотни шанса за гол още в самото начало на срещата. Първо Димитър Велковски пропусна да се разпише след само 60 секунди игра, а 120 по-късно същото стори и Дани Кики

В 30-ата минута нов шанс за гол се откри пред Дани Кики след центриране на Пламен Крумов, но нападателят не успя да засече кълбото в опразнената врата.

Втората част започна с уникален пропуск на Александър Тунчев. Капитанът на "черно-белите" стреля с глава от 3-4 метра, но Макенджиев изби с една ръка. При добавката защитникът пусна успоредно на голлинията, но нямаше кой да засече.

В ответната атака старазагорци успяха да поведат с първия си точен удар във вратата на Александър Витанов. Милисавлевич центрира топката след атака по лявото крило. Джоман свали за Динков, който реализира със страхотен шут от границата на наказателното поле, пращайки топката под гредата с мощен удар.

Последва натиск на домакините които пробваха след статични положения и с няколко далечни удара да възстановят статуквото, но не успяха.

Пловдивчани имаха претенции за дузпа в 78-та минута, когато след едно центриране от пряк свободен удар останаха съмнения, че Иво Иванов е играл с ръка в собственото си наказателно поле. Реферът Ивайло Стоянов обаче не видя нарушение и даде знак играта да продължи.

Все пак логичното се случи в края, когато Александър Тунчев свали с глава една топка пред наказателното поле. Там беше Дани Кики, който от въздуха със слаб, но точен удар преодоля Макенджиев за 1:1.

С равенството Берое събра 34 точки, на четири зад лидера Лудогорец. Локомотив пък спря неприятната серия от загуби и се закрепи малко в средата на терена със своите 22 точки.



Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).