Ботев завърши есента с равенство в Монтана

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
15:51 / 13.12.2015
7426
Отборът на Ботев завърши 1:1 при гостуването си на Монтана в среща от последния за есента 20-и кръг на "А" група. Атанас Илиев даде аванс на домакините в 58-ата минута, но в 72-ата Лъчо Балтанов изравни.

Срещата започна със страхотен шанс за гол пред вратата на домакините, но Рихави Кифуети не намери целта.

Монтана отговори с удар на Сергей Георгиев, но халфът стреля от движение над вратата.

В 18-ата минута "канарчетата" бяха много близо до откриването на резултата. Йордан Христов качи топката на главата на Даниел Генов, но топката мина малко над вратата.

Възпитаниците на Емил Велев наложиха натиск до края на полувремето, но до голово положения успяха да стигнат само с удар от дистанция на Здравко Лазаров от фаул, спасен от Виктор Голас.

Втората част започна с пропуск от страна на Монтана. Атанас Илиев беше изведен зад защитата, но в последния момент Пламен Николов изби и се стигна до корнер.

Все пак пак логичното се случи в 59-ата минута. Атанас Илиев се разписа след продължителна атака, при която останаха и известни съмнения за засада.

Радостта на Монтана обаче трае твърде кратко. Само 14 минути по-късно Лъчезар Балтанов наказа грешка на Христо Иванов от корнер и възстанови равенството 1:1.

При този резултат приключи срещата. Така момчетата на Николай Костов запазват 8-ата позиция с 20 точки, докато Монтана остава на дъното с 14 пункта.



Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).