Иво Иванов: Мачът срещу Локо е по-важен от тази с Черно море

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:59 / 13.12.2015
1782
Защитникът на Берое Иво Иванов сподели, че елиминирането на Черно море в 1/4-финалите за Купата на България трябва да даде тласък на отбора да постигне успех над Локо Пд за първенството. 

"Беше важно да се възстановим след тежкия мач за купата. Все пак играхме 120 минути, а и напоследък ни се събраха доста срещи. Със сигурност ще излезем на сто процента срещу Локо Пловдив. Много е важно да победим, дори е по-важно, отколкото 1/4-финала с Черно море и всички други досега. Отиваме на "Лаута" с мисълта за успех, но какво ще стане само Господ знае", обясни Иво Иванов, който през настоящата кампания има 19 срещи в А
група.

Капитанът на старозагорци направи равносметка и за изминалата година. В нея старозагорци стигнаха до сребърните медали, сезон 2014/15, и играха в Европа.

"Добра година за нашия отбор. Можеше нещата да бъдат и още по-добре, ако в някои мачове бяхме взели повече точки. В тях обаче допуснахме грешки, които ни костваха доста. Но това е нормално. Най-важното е, че сме здрави. Надявам се, че 2016 година ще бъде по-успешна за клуба от тази, дано постигнем целите си", каза още 30-годишният национал, цитиран от "Тема Спорт".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).