Ботев с класика над Пирин в U17

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:59 / 12.12.2015
2567
Юношите на Ботев до 17 години завършиха по великолепен начин първия полусезон. В среща от последния есенен кръг на U17 "канарчетата" се наложиха с 3:0 при визитата си на Пирин. Двубоят се игра на стадион "Христо Ботев" в югозападния град и закономерно бе спечелен от "жълто-черните".

В герой за пловдивчани се превърна Милен Златков, който реализира и трите попадения. Роденият в Сандански нападател се намира в забележителна форма и се разписва в трети пореден мач, а с хеттрика си днес се изкачи на лидерската позиция в голмайсторската листа на ботевистите с общо 7 гола от началото на сезона.

Срещата стартира по най-добрия начин за момчетата на Иван Цветанов и в 16-ата минута Милен Златков откри резултата, след като засече с глава центриране от ъглов удар. В 27-ата минута Мартин Татаров проби и пусна успоредна на голлинията топка, която бе засечена от Златков във вратата за 2:0. Само 180 секунди по-късно ситуацията се повтори, но този път ударът на Златков бе неточен.

В 60-ата минута Мартин Татаров се пребори за топката и я изпрати в наказателното поле, последва кратко разбъркване, в което най-съобразителен се оказа Милен Златков и нападателят с удар от близка дистанция оформи своя хеттрик. В заключителните минути домакините имаха две положения за отбелязване на почетен гол, но и двете бяха отразени от Симеон Симеонов, като по този начин стражът също продължи феноменалната си серия, записвайки 11-та суха мрежа от старта на шампионата.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 8


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).