Марица посреща Славия днес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:12 / 11.12.2015
807
Само два дни след като посрещна германския Шверинер (Шверин) за Купата на ЦЕВ, женският отбор на Марица (Пловдив) приема и българския Славия (София) за мач от Националната волейболна лига Демакс+. Срещата отново е в зала Пловдивски университет с начален час 18:00 б.в. днес (петък), 11 декември, и отново ще бъде излъчена пряко по БНТ HD и BNT World.

Много е възможно старши-треньорът на шампионките Иван Петков да даде почивка на някои от титулярките в евробитката в сряда, тъй като до реванша в Шверин остават само още четири дни, а Марица е считан за фаворит в мача с младия състав на Славия. Пловдивският тим обаче не може да си позволи подценяване на своите гостенки от София, които вече показаха, че съвсем не са безобиден противник и не желаят лесно да приемат второстепенна роля в първенството.

В миналия кръг например момичетата на треньорката Габриела Айшинова успяха да измъкнат два гейма и съответно точка при домакинството си на един от претендентите за медали - Казанлък Волей (Казанлък). По-рано пък Белите взеха гейм и от съгражданките си от ЦСКА. В шестте си изиграни дотук мача Славия има и две победи - у дома срещу Спартак (Варна) и като гост срещу Бургас 2007 (Бургас).

Днешният съперник на Жълтите, които са на второ място във временното класиране с 15 точки от пет победи и една загуба, заема шестата позиция в таблицата с 8 точки от две победи и четири загуби.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 10
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).