Хващат Георги Христов пиян зад волана

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:08 / 24.09.2008
4547
Георги Христов е поредният състезател на Левски, който е бил спипан от органите на КАТ с превишено количество алкохол в кръвта. Голмайсторът на "А" група с екипа на Ботев Пловдив е карал новият си автомобил с 1.4 промила и за щастие е спрян преди да направи сериозна автопоразия.

Според органите на реда Христов е консумирал 300-400 грама концентрат или е изпил около 4 л бира. Той е бил спрян от нощен патрул, докато се е прибирал от дискотека.(В предишно интервю Христов бе казал, че алкохолният му рекорд, до преди да премине в Левски бил "4 уискита").

В "синия" лагер отдавна имат традиции в разправиите с наквасени футболисти. Проблеми с алкохола имаше Ричард Еромоигбе, който оцеля по чудо в катастрофа, предизвикана от него, както и Мариан Огнянов, който пък подсилен от няколко чашки заформи меле в родния си Лом.

Източник: Нетинфо



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).