Христо Крушарски: Толкова слаби рефери не съм виждал, пародия!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
16:52 / 07.12.2015
4340
"Съдийски мач, просто толкова слабо съдийство не съм виждал, той обърка целия мач", отсече собственикът на Локомотив Христо Крушарски след загубата на неговия тим с 0:3 от Славия в среща от 19-ия кръг на "А" група.

"Това съдия ли е? Пародия на съдийството! И аз от съдийство не разбирам, но горе-долу съм запалянко и това обърква цялото положение във футбола. Атанас Узунов от трибуните сигурно щеше да го води по-добре.

Те ни осакатиха с картони пак. Не мога да кажа, че има тенденция, но това е нивото на съдиите. Не можах да разбера защо бе показан червен картон. Ако е имало реплика, тя е била благодарение пак на действията на съдията", добави босът на "смърфовете".

"Първият лагер на Локомотив ще бъде в Анталия. След няколко дни заминавам за Абу Даби и там ще реша за втория лагер. Селекцията си я избират треньорите, аз съм довел 6-7 футболисти. В сряда ще направим една двустрана игра, за да се отсеят играчите и си мисля, че ще имаме нови попълнения", каза още Крушарски и дабави, че Христо Колев остава старши треньор на Локомотив.



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).