Помощникът на Бащата: Играчите се подведоха от неадекватното поведение на съдията

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
16:35 / 07.12.2015
2847
Помощник треньорът на Локомотив Пловдив Петър Пашев сподели, че играчите му са се подвели по "неадекватното поведение" на главния рефер на срещата Георги Димитров.

"На първо място трябва да спомена купищата проблеми, с които дойдохме в София - наказани, контузени, невъзстановени и това се оказа фатално още през първото полувреме, когато приключи всичко. Още веднъж инкасирахме червен картон и два гола. Опитахме се да противодействаме на отбора на Славия, през първата част отново сами се победихме", каза той.

"Съдийската бригада насочи двубоя в негативна посока. Трябваше да има отсъдена дузпа още 6-7 минута. Нашите футболисти се изнервиха от неадекватните решения на главния съдия", добави помощник треньорът на "смърфовете".

"Дузпата за Славия да я даде съдията, явно е я имало. Мартин Камбуров не мога да го коментирам. Нямам обяснение за неговото поведение. Трябва да попитате него. За последния мач отново ще имаме проблеми. В крайна сметка трябва да го изиграем този мач и през почивката да се оправят нещата. Когато губи един отбор винаги има негативно напрежение във футболистите и треньорите, а когато загубите са три още повече", каза още той.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).