Пирин се готви за нова битка срещу Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:55 / 03.12.2015
2418
Пирин (Благоевград) приема Локомотив (Пловдив) в среща от 18-ия кръг на българската "А" група. Мачът на стадион "Христо Ботев" започва от 17:30 часа.

Домакините от Благоевград са последно място в класирането с 10 точки, а Локомотив е седми с актив от 21. Първият мач между двата отбора през сезона завърши с успех за пловдивчани с 2:1.

Треньорът на "орлетата" Наджи Шенсой определено вдъхна нов живот на отбора. Днес той не може да разчита на Бергонси и Виячки, които са контузени. В тяхно отсъствие наставникът вероятно ще заложи на Костов на вратата, Башлиев, Николов, Сандев и Дюлгеров в защита. Костадинов и Сандански ще бъдат двойката в средата на терена. Маркиньос и Карапетров ще играят на двете крила, а Тошев ще води атаката. В ролята на плеймейкър пък ще бъде Траянов.

В същото време в Локо нещата не са по-добри, като Христо Колев не може да използва цели четирима важни играчи - Димитров, Дишлиев, Ласиман и Котев. Така наставникът вероятно ще пусне в игра Ел Харуби на вратата, Стоянов, Вълчев, Тунчев и Крумов в защита. Велев и Траянов ще са опорни халфове, а Велковски и Бакалов ще оперират на крилата. Атаката ще води Камбуров, а зад гърба му ще действа Балдовалиев.

Вероятни състави:

ПИРИН: Костов, Башлиев, Николов, Сандев, Дюлгеров, Сандански, Костадинов, Маркиньос, Траянов, Карпетров, Тошев

ЛОКО: Ел Харуби, Стоянов, Вълчев, Тунчев, Крумов, Велев, Траянов, Бакалов, Велковски, Балдовалиев, Камбуров

 



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).