Бакалов готов за Благоевград, Бадема под въпрос

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
14:10 / 29.11.2015
2900
Отборът на Локомотив проведе възстановително занимание след загубата с 1:3 в домакинството си на Черно море. "Черно-белите" излязоха за своята тренировка на "Лаута" от 11:00 часа, като титулярите от срещата с "моряците" получиха почивка, докато играчите, които не играха в мача проведоха пълноценна подготовка. 

Въпреки многото контузени играчи на "смърфовете" все пак имаше и една добра новина, а тя е, че Димо Бакалов вече тренира пълноценно с отбора. Състоянието на Емил Гъргоров все още не се е променило и той ще остане под въпрос за предстоящия мач през седмицата с Пирин в Благоевград, обявиха от клуба пред Plovdiv24.bg. В строя се завръща изтърпелият наказание Пламен Крумов.

Твърдо аут за "орлетата" е Йоан Ласиман и Игнат Дишлиев. Първият е с разтежение от мача с варненци, а защитникът скъса коленни връзки и ще трябва да претърпи интервенция. Няма да играят още оперираният Николай Димитров и Кирил Котев.

Утре Локомотив започва подготовката си за двубоя в Благоевград.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).