Палийски уговаря група бизнесмени за Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
11:22 / 28.11.2015
6053
Денят хикс, свързан с осигуряването на розово бъдеще за "Ботев", изглежда наближава. Председателят на съвета на директорите на клуба Ангел Палийски явно е на финалната права на преговорите с евентуалните бъдещи инвеститори при "канарчетата". 

От свои канали "7 дни спорт" научи, че през последните 2 седмици изпълнителният директор на "жълто-черните" е провел поредица от разговори с група крупни бизнесмени. 

Преговорите между Палийски и топбогаташите се водят в известен столичен хотел. Дори в четвъртък на излизане от ресторанта на хотела бизнесмените са коментирали разпалено "Ботев". 

Явно "шегичките", свързани с най-стария футболен клуб в България, са прелюдия към ангажирането на богаташите с наливането на пари в клуба най-вероятно като спонсори. 

Иначе "7 дни спорт" вече разкри, че собственикът на най-прогресиращата школа у нас "ДИТ Спорт" Румен Чандъров е потенциалният нов собственик на "Ботев".


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).