Ексклузивно: Крушарски започва изграждане на високопланинска база за Локо!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (38)
16:38 / 27.11.2015
10380
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски започва строеж на високопланинска база, която ще бъде в село Говедарци, в най-скоро време. Това разкри самият бизнесмен ексклузивно пред Plovdiv24.bg. Той уточни, че базата ще бъде готова за пролетта. 

"В разговори сме с още една база за Локомотив. Става въпрос за високопланинска база в село Говедарци. Имахме разговор вече с кметовете на Самоков и Говедарци и ми бе съдействано да направим една база на високо равнище за Локомотив. Започваме с изграждането й на 10-15 януари. За пролетта ще бъде готова. Не обичам да говоря колко пари ще ми струва", разказва Крушарски. 

Относно изграждането на база за ДЮШ на Локомотив и втората среща с кмета на Пловдив Иван Тотев бизнесменът сподели: 

"С кмета не сме се договаряли за втора среща. Внасяме си нашите писмени предложения, за което се разбрахме. Продължаваме да си работим нормално. Трябва да минат процедурите, за да може да се направим другата среща.

"Запознахме Иван Тотев и общината какви са нашите идеи за спортния комплекс на школата. Оттук нататък те трябва да търсят терен и да ни го предложат. Ние искаме той да е близо до "Лаута".


Виж коментарите (38)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).