Феновете на Локо организират мач в памет на Георги Николов - Жос

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:13 / 22.11.2015
2306
Фенклуб Гарата, един от основателите на който бе Жос, кани всички локомотивци да се присъединят към поредния празник на "Лаута"!

На 28 ноември сутринта, преди мача на представителния отбор срещу Черно море, ще се проведе футболна среща между привържениците на Локомотив Пловдив, в памет на Георги Николов - Жос и връчването на традиционната вече Joss Cup.

Феновете ще се разделят на два отбора - Гарата (съставени от членове на Гарата, Спортклуб и Уърлд Уайд Локос) срещу Лаута Арми (Наполетани, Лаута Хуулс, Гот Мит Унс, Бригада Пловдив и Олд Таун Бойс).

За четвърта поредна година, инициативата има за цел да отдаде почит на познатия сред черно-белите среди привърженик с голямо локомотивско сърце, радетел за обединяващи спортни прояви и организатор на не една такава.

Елате да си спомним за Жос, да развеем "черно-белите" знамена, да се обединим около чаша червено вино и създадем приятелска атмосфера преди предстоящия мач!

Среща на "Лаута", 28 ноември, малко изкуствено игрище, 10:30ч.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).