На "Тича" се чудят: Еуженио или Вареа да е титуляр срещу Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:36 / 20.11.2015
1524
Между Педро Еуженио и Хуан Вареа ще избира Никола Спасов за последния титуляр в състава на Черно море за неделния мач с Ботев от 14 ч. на "Тича". При положение, че Педро за първи път започне в основния състав като десен халф, Матиас отново ще е на върха на атаката, както в Монтана. Ако бъде предпочетен Вареа за централен нападател, Курьор ще е отдясно в средата на терена.

Разбра се още, че халфът Марчин Буркхардт направи първа пълноценна тренировка вчера предобед. Както е известно, полякът лекуваше няколко седмици своя глезен. В зависимост от състоянието му днес и утре, Никола Спасов ще прецени дали да го включи в групата за двубоя. Под въпрос продължава да е Жиньо, който и вчера тренира на облекчен режим. Твърдо аут е Марк Клок.

Срещата ще ръководи Ангел Баялцалиев.

Съставът

Георги Китанов, Даниел Георгиев, Стефан Станчев, Мамуту Кулибали, Михаил Венков, Тодор Паланков, Стенио дос Сантос, Педро Еуженио (Хуан Вареа), Мехди Бурабия, Матис Курьор, Симеон Райков



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).