Чибамба остава без отбор до лятото, ако Ботев го разкара

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:36 / 19.11.2015
2769
Нападателят на Ботев Жоел Чибамба ще има нелеката задача да си заслужи да защитава цветовете на клуба поне до края на настоящия шампионат. 

27-годишният заирец, който вече ще се перчи и с холандско гражданство, се очаква да получи възможност да се докаже пред новия треньор Николай Костов. 

52-годишният специалист ще има последната дума за това дали бъдещето на Чибамба ще бъде свързано с Ботев за по-дълго време или одисеята му на Коматево ще приключи скоропостижно.

Жоел подписа двегодишен договор с "канарчетата" на 8 септември. За седемте си официални мача досега той не само, че не реализира нито един гол, но и изнерви всички с отношението си по време на срещите. В играта му не се забелязваше никакъв живец и хъс. 

Дори Чибамба се озова сред четиримата футболисти, които бяха отстранени временно по предложение на бившия треньор Ермин Шиляк. След раздялата със словенския специалист се стигна до амнистирането на Жоел.

За Чибамба обаче положението е доста по-утежнено от това на другите футболисти в тима. Той ще трябва да даде всичко от себе си, за да си завоюва оставането в отбора и поради една изключително сериозна причина. 27-годишният футболист рискува да остане без отбор до лятото, ако бъде освободен преждевременно до Нова година, информира в. "7 дни спорт".



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).