Джоров: Никога не съм искал да бъда директор в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
10:47 / 19.11.2015
7912
Откривателят на футболни таланти Митко Джоров отрече твърденията, че ще наследи поста на Николай Киров в Ботев каквито спекулации се появиха през последните 24 часа под тепетата. Както е известно Джоров бе освободен от Берое, а веднага името му бе свързано с родния Ботев.

"Омръзнаха ми тези спекулации с Николай Киров. Аз никога не съм искал да ставам директор в ДЮШ на Ботев. Моята сила са методиката и тренировъчния процес, а не администрирането в ДЮШ. В противен случай още щях да съм в Берое", заяви пред Plovdiv24.bg Джоров.

"От времето когато бях в щатите казах на Николай Киров, че аз мога да му бъда дясната ръка. Той да се занимава с администрирането и всичко останало, а аз с методика на преподаване на футбол, видеозаснемане, анализ на видео и всякакви други такива нормални футболни неща", допълни специалистът.

"В Стара Загора ме превърнаха в чиновник. За тях е важно автобуса, храната и отношението. Аз тези работи не ги мога. За това и реших да прекратя взаимоотношения с тях", каза още Митко Джоров.



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).