Трима национали под въпрос за Олимпийската квалификация

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:58 / 18.11.2015
1591
Трима от националите са под въпрос за предстоящата Олимпийска квалификация в Берлин (Германия), която ще се проведе от 5 до 10 януари 2016 година.

Диагоналът Цветан Соколов, който претърпя операция на рамото преди няколко месеца, разпределителят Андрей Жеков, който премина през хирургическа интервенция на глезена на скоро и Тодор Скримов, който има болки в рамото и не взе участие на Евроволей 2015, не се знае дали ще се възстановят за изключително важния турнир.

"След европейското първенство Жеков претърпя операция, която се оказа доста по-сложна от първоначалните предвиждания и затова възстановяването му ще бъде по-дълго. Не се знае дали ще бъде готов да олимпийската квалификация. Цветан Соколов вероятно ще може да изиграе 1-2 мача преди паузата за квалификацията, което за мен е крайно недостатъчно за оптимална форма. Шансовете не са му големи да се възстанови навреме. Тодор Скримов пък все още не е започнал да тренира с клубния си отбор", заяви Пламен Константинов.

Селекционерът разкри също, че в момента гледа предимно мачове от българското първенство, но има планове да посети срещи на националите в първенствата на Италия, Турция и Румъния.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 11
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).