Канатларовски: Нямаме друга алтернатива, трябва да бием Черно море

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:30 / 19.09.2008
3129
"Това е много важен момент за нас. Черно Море е един от по-добрите отбори в България и със своето представяне на евротурнирите доказа, че е сериозен тим. Няма друга алтернатива за нас, трябва да играем добре в този мач. Ще липсва вратаря Стоян Ставрев, който получи незаслужен червен картон. Имахме малки проблеми с Йордан Милиев, който не тренира няколко дни след прекаран грип. Днес обаче участва в тренировката на отбора и най-вероятно ще е готов за мача в неделя. Ще ни е много трудно и трябва да покажем всичко, което можем, защото Черно море е един наистина много добър отбор", това каза на редовната пресконференция преди шампионатен мач старши-треньорът на Локомотив Пловдив Драган Канатларовски.

"По принцип не обичам да коментирам съдийството, тъй като това е работа на други хора. Забелязват се обаче някои ситуации - като отсъдените срещу нас дузпи за Черноморец и Спартак Варна. При идентични ситуации не бяха отсъдени дузпи за нас. Голът на Левски в последната минута също беше след фаул срещу вратаря. Червения картон на Стоян Ставрев също смятам, че бе съвсем незаслужен. Един от основните ни проблеми сега е, че допускаме лесни голове. Двойката централни защитници са доста млади и е нужно време да се сработят. Ще гледаме на тренировките да отстраним дребните грешки, които се получават по време на мачовете", добави още специалистът.


"Всички знаем, че най-добрият играч на Черно Море е Александър Александров - Алекс. Ако успеем да го елиминираме от играта и да неутрализираме неговите пасове, ще свършим много голяма част от работата. Не трябва да забравяме, че има още 10 качествени футболисти в Черно море. Според мен варненският отбор се представи най-добре в евротурнирите", допълни още Канатларовски.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).