Николай Костов тества своите до Нова година

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:46 / 17.11.2015
3130
Новият треньор на Ботев Николай Костов ще подложи възпитаниците си на своеобразен тест в оставащите официални мачове до зимната пауза, съобщава "7 дни спорт". 

52-годишният специалист наследи на поста Ермин Шиляк в една изключително трудна ситуация за отбора. "Канарчетата" се намират на незавидното 8-о място във временното класиране. 

Напоследък играта на отбора никак не спореше, което не остана незабелязано от Костов по време на контролата срещу младежкия национален отбор, изгледана от него от официалната ложа на базата в "Коматево". До Нова година остават 5 кръга от шампионата. В тях "жълто-черните" ще се изправят срещу Черно море, Литекс, Лудогорец, Левски и Монтана. 

Новият наставник на пловдивчани, който все още не е запознат напълно и с потенциала на всеки отделен футболист ще използва срещите, за да добие ясна представа за качествата на отделните играчи, с които разполага. През това време той ще преценява с кои футболисти отборът ще се раздели през зимната пауза.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).