Феновете на Ботев с нова декларация срещу Христолов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:15 / 18.09.2008
4539
Привържениците на Ботев продължават войната си със собственика на клуба. Те излязоха с нова декларация срещу Христолов.

"За пореден път бихме искали да изразим твърдата си позиция относно случващото се в Ботев - Пловдив. Ботев не е семейната фирма на Димитър Христолов, а любовта на пловдивчани. Христолов се подигра с хилядите ботевисти, градили облика, славата и гордостта на най-стария футболен клуб в България. Христолов разруши всичко в Ботев за последните 10 години - клуб, детско-юношеска школа, стадион, управление - всичко е на аматьорско ниво. Христолов няма място в Ботев - Пловдив.

Във връзка с наказанието за расизъм, ако това наказание е цената за свободата на Ботев от христоловото иго - готови сме да я платим. Призоваваме Димитър Христолов и семейната клика около него незабавно да се раздели с акциите си в Ботев. Нашата война е срещу Христолов и за възраждането на славен Ботев. Няма да спрем, докато не освободим Ботев от присъствието на Христолов.

СВОБОДЕН БОТЕВ!!!

Обединени фенове на Ботев - Пловдив
"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).