Манол Георгиев тръгна на треньорски курс за лиценз А

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:24 / 17.09.2008
1255
Старши треньорът на Марица Манол Георгиев отново тръгна на училище. Младият 36-годишен спец обаче няма да се връща в школските си години, а започна да кара курсове в София за придобиване на треньорски лиценз "А" в специализираната елитни треньорска школа към Националната спортна академия. Наставникът слуша лекции от известни в областта специалисти.

Компания на Манол Георгиев му правят и треньори от детско-юношеската школа в Кършияка - Румен Байрев и Александър Николов.

Двамата също започнаха треньорската школа към НСА и посещават отскоро курсовете за придобиване на лиценз А.

Когато Манол Георгиев е ангажиран с треньорските курсове в София, заниманията на маричани се водят от помощника му Махаил Ролев и под ръководството на изпълнителния директор на клуба Георги Фиданов.

Треньорът ще се освободи от лекции в събота, за когато е насрочена контролата на Марица срещу аматьорския ФК Асеновец. Срещата е в Асеновград на местния градски стадион „Шипка".

Днес стана ясно, че часът на спаринга е променен по искане на асеновградския тим. Вместо от 17 часа, както бе обявено, мачът ще се играе сутринта от 11 часа.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).