Христо Крушарски: Оттук нататък бремето е на моите плещи!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
17:35 / 04.11.2015
5949
Оттук нататък бремето е на моите плещи. Това бяха първите думи на новия мажоритарен собственик на Локомотив Христо Крушарски пред Plovdiv24.bg.

"Предстои ни много работа, резултатите ще се видят. Ако ме питате за чуждестранния инвеститор, за който се говори напоследък - няма такъв", заяви бизнесменът.

"Дойде ли такъв, готов съм да му дам всичко и да остана в клуба да работя без пари. Засега никой не е донесъл чантичка. Знаете при това положение как се идва - одитори, счетоводители и адвокати. Няма да върнем никого, който дойде с пари. Ще му ги вземем, но засега няма такъв", каза още Христо Крушарски.

Новият мажоритарен собственик се захваща веднага с ремонт на част от трибуните на стадион "Локомотив", като ръководството вече обсъжда с Община Пловдив възможността да получи съоръжението на концесия.


Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).