Дани Златков: Шефовете не ни дадоха обяснение за изгонените играчи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
17:21 / 30.10.2015
4168
Новият капитан на Ботев Даниел Златков призна след поражението от Славия, че ръководството на клуба не е дало обяснение на футболистите за изгонените от тима техни съотборници.

"Беше ни изключително трудно. Абсолютно през целия мач бяхме подложени на много сериозен натиск. За съжаление не успяхме да издържим и допуснахме два гола в края. Очаквах да е така, защото в халфовата ни линия влязоха нови момчета на по 19-20 години. Нормално след толкова промени в клуба да има и такъв спад", заяви Дани Златков.

"Всеки един от футболистите, които останаха в отбора, изключително тежко приема тяхното отсъствие, защото бяхме свикнали с тях. При нас нямаше лидери, всички бяха с равни права. Това е решение на клуба и трябва да го приемем. Нямам представа кога ще се върнат. На нас не ни бе дадено обяснение защо те излизат", каза още капитанът на "канарчетата".



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).