Иван Колев: Ще ни е трудно да се подготвим за евентуалните изненади на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:30 / 30.10.2015
2105
Треньорът на Славия Иван Колев заяви, че най-силното му притеснение преди днешния двубой с Ботев е стартовият състав, който Ермин Шиляк ще избере. Според Колев "канарчетата" могат да излязат с доста изненадваща единайсеторка.

"С оглед на последните събития в Ботев мисля, че те ще излязат с доста променен състав срещу нас и играчите, които получат шанс за изява, ще са крайно мотивирани. Ще ни е по-трудно да се подготвим за евентуалните изненади на съперника, който разполага и с доста качествени чужденци. Такива футболисти определено вдигат класата на отбора и могат да помогнат в решителните моменти", каза наставникът на "белите" пред "7 дни спорт" и допълни, че победата над Берое в миналия кръг не е променила генерално настройката на отбора му.

"От мача с Берое съм доволен най-вече от резултата, защото като игра има какво още дa подобряваме. Победата помогна за самочувствието ни, но ние във всеки мач влизаме еднакво мотивирани и не мислим за това, което се е случило в последния. С един успех няма да си помислим, че сме тръгнали много нагоре, както и след една загуба не правим трагедии", завърши Иван Колев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).