Левски дебне Йордан Христов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
08:11 / 30.10.2015
3888
Левски следи с нескрит интерес ситуацията около капитана на Ботев Йордан Христов, информира в. "Меридиан мач". Десният бек бе отстранен от първия тим на "канарчетата" заедно с други опитни играчи като Мариян Огнянов и Пламен Николов. Засега Христов продължава да бъде играч на "жълто-черните". Ако обаче договорът му бъде прекратен, сините ще покажат, че имат интерес към него. 

Причината е, че през зимата те почти сигурно ще бъдат напуснати от Живко Миланов. Той се завърна на "Герена" през есента и веднага се превърна във водещ играч. Националът обаче подписа краткосрочен контракт, който е до 31 декември 2015 година. След това той става свободен агент, а желанието му е да продължи кариерата си в Русия. Така сините ще останат на този пост само с Александър Александров.

От "Герена" вече обявиха, че ако успеят да запазят в състава си Гаджев и Миланов, ще привлекат четирима нови през зимата. "Сините" искат централен защитник, крила и таран, а за целта са насочили вниманието си към чуждестранния пазар.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).