Ботев глобява Васев за невъздържано поведение

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
07:33 / 25.10.2015
5343
Ръководството на Ботев глоби халфа Божидар Васев, заради невъздържаното му поведение и червения картон, който той си изкара срещу Пирин. Санкцията на 22-годишния футболист е наложена според вътрешния правилник на клуба. 

От Ботев са бесни на играча, който престоя само 5 мин. на терена, след като се появи като резерва в мача срещу Пирин. Той влезе в 31-ата мин на мястото на напусналия принудително Орлин Старокин. До 35-ата минута Божидар получи две официални предупреждения и респективно червен картон. 

Първият от жълтите картони бе за изключително глупав гаф за влизането на терена, без да има съдийско разрешение за извършването на смяната. Вторият бе заради груб фаул. 

Ръководството на клуба е останало крайно недоволно най-вече от невъздържаното поведение на халфа. Той реагира изключително бурно срещу съдиите, особено след декорирането му с първия жълт картон. 

Шефовете на "канарите" не толерират подобно поведение и затова решиха да го глобят. При прибирането си към съблекалнята влезе в словесна престрелка и с фенове на "жълто-черните" 

Предстои ДК към БФС да официализира наказанието на Васев. Той със сигурност ще пропусне предстоящото гостуване на Созопол в турнира за Купата на България.


Източник: в. "7 дни спорт"


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).