Легенда на "жълто-черните": Не одобрявам Ермин Шиляк

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (28)
08:34 / 23.10.2015
4939
Голмайстор номер 1 в историята на Ботев Динко Дерменджиев смята, че ръководството трябва трезво да погледне върху слабото представяне на отбора и да не прибързва с необмислени решения.

"Проблемите ни са още от периода, в който станаха тези неща с Цветан Василев. В последно време се опитваме да се върнем в правилния път. По време на неговия период в клуба имахме добра предпоставка за бъдещето. Относно сегашното ни представяне - виждате на кое място се намира отборът. Проблемите оказват влияние върху резултатите ни, но аз съм оптимист, че всичко ще бъде наред. Класирането ни е временно явление. Има кризисни ситуации, проблеми, нагласа на футболистите и други неща, които водят до това. Не бива да се правят трагедии", обясни Дерменджиев пред "Тема Спорт".

Легендата на "жълто-черните" коментира и решението на ръководството да гласува доверие на старши треньора Ермин Шиляк. "Треньорската професия е сложен въпрос. Така са решили от ръководството. Аз не одобрявам, че бе привлечен този неизвестен треньор. Като цяло не съм за взимането на чуждестранни специалисти", допълни още емблематичният нападател на Ботев.



Виж коментарите (28)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).