Ботев с трудна победа над Левски-Раковски в U17

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:19 / 22.10.2015
2700
Ботев постигна трудна победа с 2:0 над столичния Левски-Раковски в мач от 10-ия кръг на Елитната юношеска група до 17 години. Двубоят се игра на изкуствения терен в "Коматево", а през почти всичките 80 минути преваляваше лек дъжд.

"Жълто-черните" направиха слаб мач, в който особено през вторите 40 минути изнесоха изключително слаба продукция, но в крайна сметка успяха да стигнат до трите точки. През първата част "канарчетата" бяха по-активният отбор и играта се водеше предимно в половината на софиянци. Резултатът бе открит в 27-ата минута, когато Денислав Минчев проби отлично по десния фланг и центрира към точката на дузпата, а там Здравко Жилов овладя на гърди и с красив удар от въздуха прати топката в мрежата за 1:0.

През второто полувреме пловдивчани приеха играта пред наказателното си поле и на няколко пъти гостите бяха близо до това да изравнят. В 42-ата минута Денислав Минчев се откъсна по дясното крило и остана очи в очи с вратаря на столичани, но пропиля отлична възможност. В 44-ата минута гостите стигнаха до най-чистото си положение, но удар от 10 метра разстресе страничната греда. Въпреки териториалното си превъзходство, футболистите на Левски-Раковски не стигаха до добри ситуации и разчитаха предимно на изсипани топки и статични положения. Голът на успокоението за "жълто-черните" падна в последната минута на двубоя, когато Кристиян Козаров центрира отляво, топката попадна в Пламен Упинов и след като я овладя, нападателят с плътен удар оформи крайното 2:0.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 15


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).