БФС точи ножа за Локо и Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
08:19 / 20.10.2015
5625
Пловдивските Локомотив и Ботев ще бъдат сурово наказани от Дисциплинарната комисия на БФС, съобщава в. "Меридиан Мач". Двата клуба рискуват солени глоби, като и "железничари", и "канарчетата" ще платят поне по 5000 лева заради поведението на феновете си. 

Домакините ще бъдат наказани заради пиротехниката по трибуните, хвърлена на терена димка и няколко бомбички, които избухнаха на пистата. "Черно-белите" ще отнесат сурово наказание и за навлизане на публика на пистата след второто попадение на Локо. Нашествието бе без последствия, но ще бъде отчетен пробивът в охраната, което можеше да застраши сигурността дори на футболистите на терена. 

Гостите от Ботев ще бъдат глобени заради палене и хвърляне на факли на пистата. Ултраси на "канарчетата" няколко пъти влязоха в стълкновение и с полицията, като това е попаднало в докладите на делегатитеот БФС. 

Отделно от това, ръководството на Ботев ще бъде задължено да покрие щетите по трибуните и да направи ремонт на сектора за гости на "Лаута". "Жълто-черните" вилняха не само заради загубата, но и поради факта, че немалка част от тях не бе допусната на стадиона.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).