2000 "жълто-черни" фенове атакуват "Лаута" без билети

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (48)
10:58 / 16.10.2015
11509
Бултрасите готвят ад на "Лаута", след като ръководствата на Локо и Ботев не се разбраха за билетите на гостуващата агитка, научи "Меридиан Мач". 

"Жълто-черните" фенове ще се озоват пред стадиона на кръвния враг, но нямат намерение да закупят нито един талон за битката за Пловдив. Очаква се 2000 запалянковци да спорят както с шефове на Локо, така и с полиция, за да подкрепят любимците си в дербито.

"Смърфовете" обявиха, че ще отпуснат едва 500 стикера, въпреки че капацитетът на стадиона позволява да има по-голяма гостуваща агитка. Това не се одобри от запалянковците и ръководството на Ботев, което вдигна напрежението между двата клуба. 

От органите на реда са притеснени, тай като няма как да озаптят привържениците на Ботев извън сектора за гости. От полицията са на мнение, че феновете на "канарчетата" трябва да бъдат допуснати в клетката.

Ако бултрасите не бъдат допуснати, най-вероятно ще се стигне до ексцесии, което допълнително затруднява опазва-него на реда в целия град.

От Локо продължават да са категорични, че няма да дадат и билет повече от обещаните 500. След като първоначално запалянковци на "жълто-черните" смятаха да фалшифицират стикери, сега това не е на дневен ред, като във форуми и "Фейсбук", всеки се на дъхва за битка срещу полиция и фенове на Локо, за да може по какъвто и да е начин агитката на Ботев да подкрепя отбора.


Виж коментарите (48)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).