Цялата ДЮШ на Локомотив се снима за календари

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:47 / 13.10.2015
3463
Цялата детско-юношеска школа на Локомотив Пловдив направи традиционните си снимки за календари. Предварителният план за малко не претърпя промени заради неспиращия три дни дъжд над Пловдив.

Като по поръчка обаче времето се смили и половин час преди началото на фотосесията дъждът спря и дори по-късно слънцето проби облаците.

Дори и при лош сценарий ръководството на клуба се бе подготвило за опция снимките да се щракат на закрито, в една от залите в главната сграда на стадиона.

По традиция събитието се превърна в празник за деца и родители. Последователно се редуваха малки и големи, през двете от съблекалните непрекъснато прииждаха и си отиваха нови и нови деца, ръководени от треньорите си.

За повечето от малчуганите бе истинска радост, че вървяха по пътя, по който Мартин Камбуров и компания ще излязат на зеления килим за дербито на Пловдив в събота.

Други пък с гордост позираха до клубната емблема в залата за пресконференции, която също се бе превърнала в сборен пункт.

По-напористите успяха да се щракнат и индивидуално, а снимките им вече са качени в официалната фейсбук страница на школата.

Други пък се озоваха на други култови снимки. Набор 2002 например бяха уловени от професионалния фотограф в непринудени кадри.

На единия от тях всички чинно оправяха прическите си за снимката, на другата - 13-годишните не успяха да задържат смеха си, предизвикан от поредната смешка, изпусната от старши треньора Георги Недевски.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 28


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).