ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (13) | Вчера (28)
Цялата ДЮШ на Локомотив се снима за календари
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:47 / 13.10.2015Коментари (1)3436
© lokomotivpd.com
Цялата детско-юношеска школа на Локомотив Пловдив направи традиционните си снимки за календари. Предварителният план за малко не претърпя промени заради неспиращия три дни дъжд над Пловдив.

Като по поръчка обаче времето се смили и половин час преди началото на фотосесията дъждът спря и дори по-късно слънцето проби облаците.

Дори и при лош сценарий ръководството на клуба се бе подготвило за опция снимките да се щракат на закрито, в една от залите в главната сграда на стадиона.

По традиция събитието се превърна в празник за деца и родители. Последователно се редуваха малки и големи, през двете от съблекалните непрекъснато прииждаха и си отиваха нови и нови деца, ръководени от треньорите си.

За повечето от малчуганите бе истинска радост, че вървяха по пътя, по който Мартин Камбуров и компания ще излязат на зеления килим за дербито на Пловдив в събота.

Други пък с гордост позираха до клубната емблема в залата за пресконференции, която също се бе превърнала в сборен пункт.

По-напористите успяха да се щракнат и индивидуално, а снимките им вече са качени в официалната фейсбук страница на школата.

Други пък се озоваха на други култови снимки. Набор 2002 например бяха уловени от професионалния фотограф в непринудени кадри.

На единия от тях всички чинно оправяха прическите си за снимката, на другата - 13-годишните не успяха да задържат смеха си, предизвикан от поредната смешка, изпусната от старши треньора Георги Недевски.

Още по темата: общо новини по темата: 163
05.11.2016
29.10.2016
24.10.2016
24.10.2016
23.10.2016
17.10.2016
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Да са живи и здрави всички,които подпомагат школата!Единствено се иска да се изградят 2големи терена с естествена трева на Лаута и базата ще бъде завършена!Дайте като фенове да започнем инициатива по набиране на средства поне за Кошарата,тъй катопри първия дъжд и всичко става блато!Ако наистина се отпусне 1млн от държавата-500 бона за трева на основния терен,нека останалите бъдат вложени за трибуна от окачена метална конструкция!Крушарски засега показва,че е сериозен човек и е редно ние като фенове да създадем специална каса,чиято цел да бъде средства за базата и децата!Искрено се надявам да се обсъди това и да го започнем!Единствено не трябва групировките да имат достъп евентуално до събраните средства!Силна общност сме и не трябва да забравяме,че ако ние не си помагаме,няма кой да ни огрее!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
Насрочиха полуфинала за Купата на Аматьорската Лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Треньорът на Марица: Готови сме за плейофи през два-три дни
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: