Батинов аут за дербито с Локо (Стара Загора)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:46 / 12.09.2008
1740
Халфът Пейо Батинов отпадна за гостуването на Левски (Стара Загора). Техничарят изкълчи глезен на тренировка на Спартак. На негово място в групата на 18-те за мача влезе Светльо Асенов. Младокът също лекуваше контузия, но вече е здрав и навакса с подготовката. Липсата на Батинов и появата на Асенов са единствените разлики в състава на Николай Киров в сравнение с предишния двубой с Калиакра (1:0). Тимът тренира утре следобяд и заминава след това за Стара Загора. „Синьо-белите" ще бъдат на режим в хотел „Мираж", който е собственост на бившия президент на Берое и Олимпик Станислав Танев - Камилата.

Групата на Спартак за мача с Локо (Стара Загора): Стоян Здравков, Стефан Стойчев, Теодор Банев, Тодор Симеонов, Мурад Ибрахим, Емил Аргиров, Костадин Слаев, Стоян Терзиев, Христо Стаев, Георги Коруджиев, Йордан Христов, Красен Трифонов, Пламен Коларов, Петко Фанев, Иван Площаков, Георги Стоянов, Евгений Курдов, Светослав Асенов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).