Георги Марков: Ботев може да финишира на пето място

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
11:09 / 02.10.2015
5429
В Ботев са оптимисти за представянето на отбора до края на шампионата въпреки незавидната позиция, която Канарчетата заемат в момента. Пловдивчани се сринаха до предпоследното 9-о място във временното класиране, след като инкасираха три поредни загуби от тимовете от топ 3 - Литекс, Лудогорец и Левски.

"Вярвам, че Ботев може да финишира на пето място. Работим именно за постигането на подобно класиране. Реалисти сме и отчитаме, че има 3-4 отбора, които е много трудно да бъдат изпреварени. 

Може би няма да можем да го направим. Форматът на първенството е с малко отбори. Тимовете обаче са на гъсто в класирането и две поредни победи могат да изпратят всеки напред. 

Наистина загубихме последните си три мача в първенството, но те бяха срещу първите три отбора в таблицата. Съжаляваме, че не успяхме да спечелим точки в тези срещи, защото имахме възможност да го направим. 

Лошото е, че не успяваме да реализираме попадения, въпреки че създаваме положения. Това е проблемът ни и трябва да се поработи още върху неговото разрешаване", обяви пред в. "7 дни спорт" спортният директор Георги Марков.



Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).