Емил Гъргоров направи първа тренировка с Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
19:31 / 25.09.2015
7085
Новото попълнение на Локомотив Емил Гъргоров направи първа тренировка с новите се съотборници, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Както вече първи ви информирахме, Бадема подписа със "смърфовете" за една година с уточнението, че през зимата ако получи изгодна оферта от чуждестранен отбор, от Локо няма да му правят спънки да напусне.

"Треньорът ще прецени в какво функционално състояние съм и дали ще взема участие в мача срещу Славия. Очакванията ми са първо да се адаптирам добре и да помогна на отбора с каквото може. Локомотив ме искаше от всички клубове най-много и това наклони везните да съм тук сега", каза 34-годишният футболист преди първото си занимание с Локомотив.

Лично финансовия благодетел на пловдивчани Христо Крушарски докара новото попълнение на "Лаута", а почетният президент на тима Христо Бонев му връчи "черно-бялата" фланелка.



Виж коментарите (20)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).