Локо преследва задължителна победа срещу Пирин

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
10:26 / 20.09.2015
4895
Локомотив приема днес Пирин (Бл) в последния двубой от IX кръг на "А" група. "Смърфовете" са на предпоследно място в класирането с 5 точки, на 4 от Монтана и Ботев и спешно се нуждаят от победа, която да им осигури така нужното спокойствие. 

Новакът Пирин пък още няма записана победа от началото на сезона и в актива си има записани само две точки. 

Треньорът на "черно-белите" Христо Колев-Бащата планира да върне в стартовия състав на отбора Бирсент Ка­рагерен. Крилото отбеляза гол при 1:2 от Черно море преди седмица на "Тича". Именно на него ще се разчита да раздви­жи атаката, в която ще са още Мартин Камбуров и Зоран Балдовалиев

Извън стартова­та единайсеторка ще остане французинът Лоик Дюфо, който се представя много слабо. Наказанието на Оливие Боне изтече, но за неговото учас­тие ще се решава в последния момент.

Сигурен титуляр в центъра на терена ще е ново­то попълнение Стефан Велев. Целта пред Локо е да постигне разгромна победа и да се стабилизира в класирането. Още повече че играчите полу­чиха юлските си заплати, а ръ­ководството гарантира, че вече няма да има никакви фи­нансови проблеми 

Треньорът на Пирин Неделчо Матушев е уверен, че тимът му ще постигне пър­ва победа в първенството. Гостуването в Пловдив ще пропуснат конту­зените Александър Башлиев и Венцислав Бенгюзов. И двама­та отпадат от групата за мача. В нея обаче се завръща Богомил Дяков, който лекува­ше травма, заради която пропусна домакинството на Монтана.

По време на двубоя ще бъде изцяло затворена Трибуна Спортклуб заради наложеното наказание на Локомотив след гостуването в Монтана. Мачът започва в 17,30 часа.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).