Едуард Ераносян: Трябваше да решим мача много по-рано

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
22:26 / 19.09.2015
2986
"Би трябвало да играем до последната минута, независимо от резултата. Определено смятам, че играхме по-добре в сравнение с последните мачове. Изпуснахме много положения."

Това заяви старши треньорът на Лудогорец Едуард Ераносян при победата с 2:1 над Ботев в среща от деветия кръг на А група. Шампионите стигнаха до успеха в срещата малко преди края, когато Клаудиу Кешеру вкара втория си гол в мача.

"Ботев имаше възможност и да ни победи. Важното е, че не допуснахме нов гол след 1:1. Имахме много положения и можехме да решим мача много по-рано", добави треньорът на Лудогорец.

"За два месеца трябва да има разлика и отборът трябва да играе по начина, по който аз искам. Допускаме още много грешки, които трябва да изчистим. Отборът загатна, че може да играе по-атрактивно", продължи наставникът.

"Към Лудогорец има много големи очаквания. Ние трябва да уважаваме всички съперници. Не успяхме да затворим мача по-рано, но не може да бием във всеки мач с по три гола разлика. Трябва да сме доволни от крайния резултат", каза още Едуард Ераносян.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).