Христо Бонев ще търси играчи в Аржентина

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
08:26 / 18.09.2015
3346
Почетният президент на Локомотив Христо Бонев ще бъде натоварен и със скаутска функция. Легендарният капитан на националния отбор и "черно-белите" ще пътува до Аржентина, за да оглежда нови попълнения. Новината съобщи финансовият благодетел на пловдивския клуб Христо Крушарски.

"С Бонев ще пътуваме до Аржентина да погледа мачове там и след това ще решим дали ще се взимат аржентински играчи. Повече от 15 години работя в Аржентина. Знаете каква е индустрията там за футболистите. В България също може да стане така, но аз не знам защо всичко се превръщаше в река, която повличаше всичко, затова и футболът у нас е опорочен", заяви Крушарски.

Той има сериозен бизнес в родината на Марадона и доста контакти, които ще мобилизира, за да се намерят класни попълнения за зимната пауза. Бонев и Крушарски ще пътуват за Латинска Америка през следващия месец, уточни новият спонсор на Локомотив.



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).