Христо Крушарски: На този етап, аз ще осигурявам средствата в Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
21:21 / 16.09.2015
10636
"На този етап, аз ще осигурявам средствата в Локомотив. В процес на разговори съм с мои приятели, които да помагат и заедно да изведем Локомотив към по-добри дни". Това заяви новият спонсор на Локомотив Христо Крушарски в предаването "А група ток шоу" на "Диема Спорт".

"Мой човек ще присъства в управлението на клуба, за да следи моите пари как се разпределят. Нямам претенции за пост в Локомотив, важното е нещата да вървят в правилната посока", допълни той.

"Христо Бонев и Атанас Узунов ще се занимават в Локомотив с това, което разбират. Така сме се разбрали", каза още Крушарски.

"Последните три мача, които изгледах на Локомотив, се върна старата история и тръпката тръгна. Аз съм човек, който с каквото се е захванал, го е завършил. На мен ми направи впечатление още в първия мач, когато за първи път влязох в съблекалнята, че с пет приказки мисля, че успях да мотивирам отбора. Казах им, че всеки трябва да си върши работата и че ако всичко тръгне добре, ще си помагаме взаимно", завърши Христо Крушарски.




Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).