ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (20)
Мартин Камбуров: Трудно е, трета година поред градим нов отбор
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:16 / 14.09.2015Коментари (4)3804
© Plovdiv24.bg
Лидерът и капитан на Локомотив Мартин Камбуров даде кратко интервю за в. "Тема Спорт", в което говори за ситуацията в клуба, финансовото състояние на "черно-белите", както и целите на тима през този сезон.

Мартине, защо Локомотив все още не може да разкрие пълния си потенциал?

- За мен основната причина е, че трета година поред правим нов отбор, и то все в движение. Това няма как да не оказва своето влияние, но не може да търсим само в това оправданието. Да, и този сезон не е изключение и ще бъде трудно, но ще се опитаме, където можем, да взимаме точки и да подобрим класирането си. Феновете ни не го заслужават.

Какво липсва на тима?

- Отборът като не побеждава, винаги могат да се търсят оправдания и в защитата, и в атаката, и в нападението. Не мога да кажа нещо специално и конкретно какво ни липсва, а пък и аз съм вътре на терена. Може би хората отвън, треньорите и тези, които са по-близко до тима, ще споделят мнение как изглеждаме, какво ни трябва. Като цяло не може да се изтъкне само, една причина за по-слабия ни старт. Нещата са комплекси. Нужно ни е време. Отбор за един ден не става. През тези три години имахме и много сътресения с президенти и спонсори. Всичко това се трупа.

В тази връзка как стоят сега нещата в клуба по отношение на финансите?

- Сега са добре. Новите спонсори ни дават надежди, че нещата ще са наред през целия сезон, което е хубаво, за да може отборът да се успокои и да играе по-добре. Да се опитаме да взимаме точки. Аз не мисля, че играем толкова лошо. Не смятам, че някой отбор ни е надиграл тотално или сме били много по-слаби от него. Просто първото положение, което имат срещу нас другите отбори, им влиза. При нас е обратното, създаваме не малко ситуации, но не можем да ги реализираме. Затова е нормално да се насъбира напрежение. Ето сега с Черно море две наши грешки решиха мача. Но се надявам с една-две победи отборът да излезе от тази ситуация, да се отпусне и ще играе по-добре. Точките ще върнат самочувствието и увереността на повечето момчета. Това ни липсва.

През този сезон няма да го има разделението на две плейофни групи, което може би е по-добре за Локомотив?

- Да, а и има още доста мачове, всичко може да се случи и срещите дотук го доказват. Надявам се възможно най-бързо да се обиграе тимът, а и дано шансът малко да се обърне на наша страна. Вярвам, че добрите дни за Локомотив Пловдив предстоят. Опит не ни липсва. Младите обаче в някои моменти трябва да поемат малко повече отговорност. Нещата ще се наредят, не се съмнявам. Нужно е само да сме позитивно настроени и да вярваме в собствените си възможности.

Още по темата: общо новини по темата: 220
14.10.2015
13.10.2015
30.09.2015
29.09.2015
29.09.2015
29.09.2015
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ама в Галакси W Garden Мола Visiona във Baci-то не е трудно нали ?
+1
 
 
Майсторе докога ще се обигравате , мислете само за пари и спонсори.....
+2
 
 
Ясно е, че трябват промени и да се направят по най-бързият начин! Първата промяна - треньорския щаб - не се справят! Не се вижда идея , мисъл, тактика, замисъл... Разполагаме с добри футболисти, които обаче трябва да бъдат тренирани и мотивирани от качествен и доказан треньор! Не знам и не мога да си обясня ръководството защо спи!? Ако има в момента ръководство... Просто има един лесно разгадаем за противника стил на игра, еднообразен и неизпълним... Когато трябва да се задържи топката - се избързва, а когато трябва да се играе бързо - тромави и мудни решения.. Това показва , че тренировките не се водят на необходимото ниво, не се работи индивидуално с футболистите, така че да избегнат грешките си. Не мога да отрека, че играят с желание, но само това не е достатъчно. За тази цел във футбола има длъжност футболен треньор. Е , без треньор - толкова - вървим към Б-група. Дори евентуални бъдещи успехи няма да променят моето мнение, защото гледам мачовете с напрежение , а не с удоволствие, треперя от евентуални грешки, вместо да се радвам от любимия си отбор, а успехи, ако има такива, ще дойдат от индивидуалните качества на играчите, а не от цялостен облик и характер, моделиран от опитен треньор! Лесна плячка сме за другите отбори, лесно ни пречупват, с елементарни хватки постигат целите си, а някои от нашите играчи са скарани с футболната игра...
0
 
 
Мартине, защо Локомотив все още не може да разкрие пълния си потенциал? - Защото денонощно сме по дискотеките и ни мързи да играем !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Треньорът на Ботев: Важна победа, благодаря на президента и ръководството
Ботев празнува! Душан Керкез приготви своя специалитет - победа с 1:0
Керкез не прави промени, съставите на Ботев и Черно море
В Бургас се стягат за празник! Черноморец пусна билетите за Локо
ЦСКА-София остана без вратаря си за "Лаута", други двама висят за визитата в Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: