Децата на Спартак правят фурор на турнира в Албена

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:42 / 08.09.2008
2096
Детският тим на Спартак (набор 95) спечели турнира в Албена. На финала "гладиаторите" удариха с 2:0 ЦСКА. Момчетата завършиха надпреварата с голова разлика 19:0. На полуфинала спартаклии излъгаха с 1:0 Черно море. В групата нашите прегазиха със 7:0 Спартак (Вн) и с 9:0 Шумен. Далеч след Спартак в класирането останаха Нафтекс, Локо (Пд) и Ботев (Козлодуй). Нападателят Серафим Михайлов стана голмайстор на турнира с 9 попадения. Капитанът Емил Йорданов бе определен за най-техничен играч. За най-полезен футболист бе избран защитникът на Спартак Илия Петров.
Другият тим на Спартак (набор 94) сдаде титлата и финишира трети на турнира в Албена в конкуренцията на 12 отбора. Малшансът на пловдивчани бе вирусът, ударил плеймейкъра Лъчезар Ангелов и още няколко от играчите. В малкия финал „синьо-белите" биха с 6:4 след дузпи Левски (Сф). В полуфинала пловдивчани отстъпиха с 0:1 на ЦСКА. В групата нашите победиха с 5:0 Локо (Сф) и завъртяха 2:2 с Черно море. Шампион стана съставът на Литекс, а след Спартак в класирането се подредиха Черно море, Нафтекс, Добруджа, Локо (Сф), Варна сити, Шумен и Олимпиец (Украйна).
И двата отбора на Спартак са водени от Митко Джоров и помощника му Тодор Живондов. „Показахме отново, че сме в елита на българския юношески футбол. Децата благодарят на г-н Георги Колев, който им подари участието и емоциите на този турнир", коментира Джоров.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).