Терзиев и Гамаков се присъединиха към "канарчетата"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:03 / 10.09.2015
1729
Младежките национали на Ботев Радослав Терзиев и Милен Гамаков се присъединиха към съотборниците си, след като приключиха ангажиментите им със селекцията на България до 21 години.

Двамата взеха участие при победите на младежите в квалификационните срещи над Румъния (2:0) и Люксембург (3:0), записвайки пълни минути на терена и в двата мача.

Терзиев и Гамаков се завърнаха в Пловдив в добро здравословно състояние и участваха пълноценно в тренировката на "канарчетата" два дни преди двубоя срещу Литекс.

С проблеми в състава на "жълто-черните" продължават да бъдат Серкан Юсеин и Валентин Галев, както и Мариян Огнянов, който със сигурност пропуска двубоя с "оранжевите".

В петък отборът на Ботев ще проведе последното си занимание преди срещата от 8-ия кръг на "А" група. Тренировката е с начален час 18:00, като след нея ще бъде определен и разширения състав за мача, който ще остане на режим в клубната база.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).