Локо отряза шампион

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:47 / 08.09.2015
5871
Локомотив отказа да си върне още един футболист от шампионския състав от сезон 2003/2004, съобщава в."7 дни спорт". Става въпрос за нападателя Явор Въндев, който преди няколко месеца обяви, че след някоя и друга година иска да завърши кариерата си на "Лаута", където се формира като футболист. 

Преди около 10-на дни Въндев е изявил желание да подсили тима на "черно-белите", но старши треньорът на пловдивчани Христо Колев - Бащата обаче е преценил, че в момента няма нужда от услугите му, затова завръщането на Въндев в Локомотив на този етап няма да се осъществи.

За последно 32-годишният футболист се подвизаваше в Кипър. Наскоро той се присъедини към дебютанта в Югозападната "В" група "Чико" (Бяга). През миналия месец от "Лаута" отрязаха мераците и на Янко Сандански да се завърне в отбора. Халфът напусна Лаута след края на сезона, като постоянно искаше отсрочки заради вариантите пред него да заиграе в чужбина.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).