Локо се отказа от Янко Сандански

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
11:48 / 02.09.2015
8282
Пловдив. Локомотив (Пловдив) отказа да прибере Янко Сандански. Халфът бе желан на "Лаута" преди няколко седмици. Тогава обаче 26-годишният футболист отказа да се завърне при смърфовете, за които игра близо година и половина.
Преди няколко дни полузащитникът е направил опит да се върне, но този път от спортно-техническото ръководство са решили, че вече не се нуждаят от него. Сандански напусна "Лаута" след края на миналия сезон, за да се върне в родния си клуб Пирин.

Само след един месец при орлетата обаче халфът си тръгна. Оттогава до сега той е без отбор. В същото време от Локо Пд са ударили на камък в опита си да уредят контрола със силен противник.

Треньорският щаб е поискал да се изправи срещу по-качествен отбор, което да помогне за сработката между отделните линии. За момента обаче единствените варианти пред черно-белите за съперник са тимове от трета дивизия.



Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).