Локо падна с 2:0 в Монтана, отмениха чист гол на Камбуров

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (79)
19:24 / 30.08.2015
14086
Скандално съдийство не позволи на Локо да вземе дори точка в Монтана. "Черно-белите" загубиха с 2:0 гостуването си на едноименния отбор.

Двубоят започна злощастно за пловдивчани. При първата си атака монтанци реализираха. Съдията свирна фаул на границата на наказателното поле, след изпълнението му Харуби на два пъти спаси, но бе безсилен след добавката на Сергей Георгиев.

След това попадение Локомотив взе инициативата и започна да атакува своите домакини. В средата на полувремето Бирсент Карагерен изскочи сам срещу вратаря, но съдията вдигна несъществуваща засада и спря атаката.

В края на полувремето след поредната добра атака, Камбуров реализира, но попадението бе отменено заради засада. Повторенията обаче показаха, че засада отново няма.

След почивката "черно-белите" отново опитаха да натиснат своя противник и организираха няколко опасни атаки. Съдийската бригада обаче реши да се намеси и взе нещата в свои ръце. Главният вдигна втори жълт картон за безобиден фаул на Боне и по този начин пловдивчани останах с човек по-малко на терена.

След това рамо, монтанци овладяха играта в центъра на терена и на свой ред успяха да организират няколко опасни атаки. В самия край на мача при една от бързите си атаки, домакините стигнаха и до втори гол, дело на Станислав Генчев.



Виж коментарите (79)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).