Контузените “моряци" запазват шансове за мач с “канарчетата"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:32 / 25.08.2015
2178
Двуразово тренираха днес футболистите на Черно море. Сутринта съставът беше разделен на две групи да се поти във фитнеса. Следобедното занимание беше на стадион "Младост". Носителите на Купа България и Суперкупата продължават подготовката си за срещата с Ботев в Пловдив от поредния кръг на А група. Дербито е в събота в 17,30 ч. на стадиона в Коматево.

Наставникът Никола Спасов може да разчита на почти всички свои футболисти. Симеон Райков се подготвя на облекчен режим и на индивидуална програма, защото има болки в ахилеса.

Още в понеделник снимката на нападателя Живко Пеков показа, че играчът няма фрактура и травмата на глезена му е само разтежение. Той запазва шансове да играе срещу "канарчетата", но е подложен на максимални натоварвания, за да се установи дали ще издържи срещата.

Твърдо аут е само Траян Траянов. Той продължава възстановяването си с физиотерапевтични процедури.

За сряда Никола Спасов е предвидил още едно занимание. На "Тича" е получена покана за вратаря Георги Китанов, който е повикан на лагер-сбор от неделя в Русе с националите до 21 г. На 4 септември 19,45 ч. в северната ни съседка предстои евроквалификация с Румъния.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).