Ераносян: Бързо казах "да" на Лудогорец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
22:23 / 16.08.2015
4382
Новият наставник на Лудогорец Едуард Ераносян дебютира с победа 1:0 срещу родния си Локомотив.

"Труден успех срещу един отбор, който седеше добре на терена и имаше своите възможности. Важна е победата. Ще опитаме да подобрим играта си и да изчистим грешките си", коментира Ераносян.

"Имам сантименти към Локомотив. Даде ми много. Не е коректно да коментирам този отбор. Мога да коментирам само Лудогорец и затова съм тук. Не ми отне много време да кажа "да". Колко време протекоха преговорите, не е важно. Важно е да си свърша работата и да постигнем резултати.

Аз вярвам в това, което правя. Ако Лудогорец продължи напред и вземе титлата, ще е добре, но ако се срине - мен ще ме обвинят. Обичам предизвикателствата, не обичам да удрям по масата и да казвам какво да се прави. Радостно е, че вече в България има по-добри условия за работа, като тук в Лудогорец.

Наказанието ми е изтекло през 2011 година. След него работих две години в Ангола, където станах шампион и спечелих Суперкупата на Ангола. Относно помощниците ми, ще видим какво ще стане", каза още Едуард Ераносян.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).